Karta
Karta Östersund Frösö golfklubb Åre golfklubb Strömsunds golfklubb Rossön golfklubb Krokoms golfklubb Östersund Frösö golfklubb Norderöns golfklubb Storsjöbygdens golfklubb Funäsdalens golfklubb Klövsjö Vemdalen Sonfjällets golfklubb Svegs golfklubb

ERFA-konferensen

I helgen var det ERFA-möte i Östersund. Här samlas Sveriges alla distriktsordföranden och förbundsstyrelse för att diskutera och utbyta erfarenheter i aktuella ämnen inom golfen. Konferensen anordnades i år av Jämtland-Härjedalens Golfdistriktsförbund och man inledde konferensen med tävling på Östersund-Frösö GK för att sedan under lördag och söndag konferera ute på Murklan. Till konferensen kom 35 personer, alla med samlad information från landets golfklubbar.

Tanken med mötet är att man ska lyfta aktuella frågor (som uppstår hos respektive distrikts golfklubbar) och diskutera igenom dem för att sedan åka tillbaka ut till klubbarna för att föra processen vidare. I Jämtland-Härjedalen (11 klubbar) kommer vi att ha ett ordförandemöte i Klövsjö den 31/8 och diskutera hur vi går vidare med respektive ärende. Golfens utveckling är ett mycket aktuellt ämne.

Fõregående Artikel:

Nãsta Artikel: