Karta
Karta Östersund Frösö golfklubb Åre golfklubb Strömsunds golfklubb Rossön golfklubb Krokoms golfklubb Östersund Frösö golfklubb Norderöns golfklubb Storsjöbygdens golfklubb Funäsdalens golfklubb Klövsjö Vemdalen Sonfjällets golfklubb Svegs golfklubb

Fritt spel för ungdomar/juniorer

FRITT SPEL FÖR UNGDOMAR OCH JUNIORER

Ungdomar födda 2003 eller senare och som har ett aktivt medlemskap och har betalat sin spelrätt hos någon av klubbarna i distriktet spelar fritt inom distriktet. Ett greenfee medlemskap i någon av klubbarna ger inte möjlighet till fritt spel på klubbarna.

Juniorer födda 1999-2002 (dvs. fyller 18-21 i år) och som satsar på golf och tävlar frekvent på exempelvis Teen Tour ska listas av respektive klubb. Listan sänds sedan till distriktets junioransvarige för sammanställning. Därefter sänder junioransvarig ut en lista med namn på samtliga juniorer som är berättigade till fritt spel.

Du som tänker besöka en klubb och spela enligt ovanstående bestämmelser ska ta kontakt med den klubb du tänker besöka och få klartecken att du får komma dit och spela gratis. När du sedan kommer till klubben ska du gå in  och anmäla dig som greenfee gäst (även om du inte ska betala). Spelar du när receptionen är stängd skriver du in dig i greenfee boken precis som vanligt och skriver "junior" i fältet för betalning.

Fritt spel går inte att använda vid klubb- distrikts- eller rikstävlingar.

Vår förhoppning inom distriktet är att möjligheten nyttjas och att det bidrar till ett ökat intresse och förmåga bland våra juniorer. Likaså hoppas vi att utbytet och samverkan mellan våra golfklubbar och dess juniorer stimuleras.

Tänk på att du är gäst på respektive klubb!

Golfhälsningar,

Johanna Bruce
Ordförande JHGDF