Inbjudan till juniordistriktsläger tillsammans med Storsjöbygdens golfklubb

11–13 augusti bjuder Storsjöbygdens golfklubb in samtliga golfklubbar i Jämtland-Härjedalens golfdistrikt till distriktläger för juniorer

Lägret är öppet för alla juniorer i åldrarna 10–16 år. Vi kommer att erbjuda aktiviteter för alla juniorer oavsett erfarenhet och oavsett om juniorerna har grönt kort. Boende finns i anslutning till golfklubben samt ställplats för husbil/husvagn.

 

Lägret kommer att erbjuda praktiska övningar, teknikträning, teori samt tävlingsspel på stora och lilla banan. Utöver det ges juniorerna möjligheten att lära känna sina distriktkamrater vid gemensamma måltider, frukost, lunch och middag.

 

Vi ber er som är junioransvariga att snabbt sondera era juniorers intresse för att delta och anmäla deltagande till oss så att vi har möjlighet att ordna allt praktiskt så bra som möjligt. Sista anmälningsdag 31/7. Anmälan sker till: frewal81@gmail.com.

 

Fyll i inbjuda/mallen och skicka dokumentet som en bifogad fil till ovanstående mejladress.

 

Vår avsikt är att subventionera kostnaden för lägret med hjälp av ekonomiskt stöd från distriktsförbundet. Kostnad för lägret; 150 kr/junior. Fullständigt program kommer inom kort.

 

Vi hoppas att så många juniorer som möjligt tar chansen att delta och att ni skickar ledare som hjälper till under lägret. Vi ser framemot att träffa er och era juniorer under lägret. Ring om ni har frågor.

 

För Storsjöbygdens golfklubb: Fredric Wallin: 070-222 97 18 och Stefan Nerpin: 070-679 17 77

Inbjudan/mallen för inskick