Distriktstävlingar

Officiell tävling där arrangerande distrikt är ansvarig golforganisation. Tävlingen kan vara öppen för medlemmar i klubbar tillhörande andra distrikt eller sluten där enbart arrangerande distrikts klubbmedlemmar får delta.

DM - Distriktsmästerskap

Inbjudan till DM

Välkommen till Distriktsmästerskap i Jämtland Härjedalen 2022! Tävlingen spelas på Storsjöbygdens golfbana 29-30 augusti.

Tävlingen genomförs enligt gällande publikationer av Regler för golfspel och Spel- och Tävlingshandbok, samt lokala regler och eventuella kompletterande tävlingsvillkor som bestäms av arrangerade golfklubbs tävlingsledning. Minst 3 spelare måste delta för att bilda en DM-klass och för att en mästare ska kunna koras. Om färre än tre spelare är anmälda i en åldersklass ska de likväl beredas möjlighet att spela en rond på lördagen för att därigenom ges möjlighet att kvalificera sig till spel i stora DM på söndagen. De 6 bästa damerna, och de 15 bästa herrarna, från lördagen och som är anmälda i seniorklassen, spelar avslutningsrond söndag. DM arrangeras som en multiklasstävling, vilket innebär att ni kan delta i både er ordinarie åldersklass och seniorklassen. Ert resultat under lördagen räknas in i ”stora” DM (gäller juniorer, D25, D50, H25, H40, H50, H60).